8 Aralık 2014 Pazartesi

KetojenikDiyet-2. Hafta

08.12.2014 - 14.12.2014

Önce bir bilgilendirme:

  • Günlük besin alımı ve K/AK Ratio ile ilgili tablolarımı Instagram'daki bu adreste paylaştığım ve orada da bir nevî günlük tuttuğum için, tekrar buraya taşımayacağım.
  • Her Pazar, haftayı değerlendirme tablom burada olacak.
  • Ve her Pazartesi de tartı sonucumu yazıp, programın genel gidişatıyla ilgili bilgi vereceğim. Şimdi yapacağım gibi..
Bu hafta; car:pro:fat oranlarımın yanında, günlük aldığım kaloriye de dikkat ederek gideceğim. Yediklerimin kalorisini, yapacağım sporla dengeleyip; "http://keto-calculator.ankerl.com" sitesindeki hesaplama neticesi almam gereken kalori olarak söylenen, "1117" sayısını tutturmaya çalışacağım.

Kısacası; #ketogenicdieti tanıma ve deneme çalışmalarım devam edecek.



bu diyetteki en vazgeçilmezim...
#bulletproofcoffee* zamanı ... günün en keyif aldığım zaman dilimi!
(*filtre kahve, hindistan cevizi yağı, krema>>blendır>>sonuç :)))

2 yorum:

Sulemcafe dedi ki...

Bu kahveyi yarin denemek istiyorum :)

Terazi dedi ki...

Canım dene muhakkak :)

Bana Almanya'ya geldiğimde almamı öğütlediğin hindistan cevizli ürünler vardı, notlarımda duruyor hâlâ. Yani senin de bu aromayı sevdiğini bildiğim için, tadını beğeneceğini düşünüyorum.

İçine Hindistancevizi sütü de katabilirsin istersen... Senin orada safını bulman kolay olur. Ben Almanya'dan dönerken Alpro Kokosnuss almıştım öylesine, bu diyet aklımda bile yokken ama onun yağ ve pro oranı düşük, carb olayı yüksek çıktı, çok dikkat etmemişim alırken ama yine de normal sütten daha az carb olduğu için kullanıyorum ben de ara sıra...

Ağır kremalar, tereyağ kullananlar var çünkü bu diyet "high fat" olduğu için sorun değil ama ben denemedim. Benim kullandığım şu likit kahve sütlerinden ama bitince krema ile denemeyi düşünüyorum ben de :)

Şimdiden afiyet olsun :)