1 Aralık 2014 Pazartesi

50ye2kala ...



Önce merhaba...
Sonra kocaman bir özür...

Çok uzun bir ara oldu, değil mi? Fakat ara vermem değil özrümün nedeni. Merakta bıraktığım ve iki satırla da olsa kendimden haber vermediğim için. Merak eden arkadaşlarım için.

Bazen her şey çok fazla gelir ya. Aile, iş, eş, dost görmez ya gözünüz. Bırakmak ve gitmek istersiniz en sevdiklerinizi bile, hem de bir an arkanıza bakmadan... Moda adı "tükenmişlik sendromu" mu oldu bu bıkkınlığın adı şimdilerde...


Adı her ne ise işte, yok olmak istedim ve yapabildiğim kadarıyla ortadan kayboldum. Ama sadece kendini kaybettirmekle yoluna girmiyor işler, yok olmuyor sorumluluklar... Ve eninde sonunda, kaybolduğum gibi ortaya çıkmam ve mücadeleme kaldığım yerden devam etmem gerekti.




Buralarda olmaya çalışacağım yeniden çünkü kilo verme mücadelem de bıraktığım yerin çok daha başından, yine (!) başladı. İsteyerek kaybettim kendimi, şimdi de bulmaya çalışıyorum.

2007 yılında kendime 40 yaş hediyesi olarak ve kilo verme yolculuğumda yol arkadaşı olsun diye açtığım açtığım bloguma, 50 yaşıma 2 kala bir arkadaş buldum >>tık..tık<<

Orada her gün, burada da fırsat buldukça; kendimi yeniden bulma hikâyemi paylaşacağım.


Instagram

3 yorum:

sevgi dedi ki...

Sevgili Terazi,
Tekrar yazmaya başlamana sevindim.
Yeni denediğin diyet(katogenic)programı her ne kadar bana çok uygun gelmese de umarım seni istediğin sonuca ulaştırır.
İnstagram hesabını takibe aldım bununla birlikte buradaki yazılarını da merakla bekliyorum.
Çok sevgiler...

Terazi dedi ki...

Sevgi merhaba, hoş geldin :)
Şimdi bloguna bakıp geldim ve öyle çok okunası sayfa var ki; bayıldım. Yemek sonrası, çay keyfimin yanına bıraktım okumayı; sindire sindire...
Ben de insta'da seni takip etmek isterim. Hesabını bana buradan yorum olarak yaz, istemezsen yayınlamam, silerim.
Sevgilerimle :)

sevgi dedi ki...

Merhaba tekrar,
Blogumu beğenmene çok sevindim. Senin bilmediği bilgiler içerdiğini düşünmemekle birlikte, bilinenleri hatırlatma anlamında yararlı olduysa bile mutlu olurum.
İnstagram hesabı edinme nedenim paylaşım yapmaktan öte, çok guzel paylaşımları olanları takip ederek hem öğrenmek, hemde hoş zaman geçirmek:))
Takip etmek isterse hesap adım; @topralim
Çok sevgiler...