5 Aralık 2013 Perşembe

Hedef 2014: 95. Gün

Günaydın :))


. . .

Arkadaslar merhaba. Bugun internete kavusmam gec oldu biraz. Sabah islerimizi hallettik esimle, sonra O ofise dondu, ben de ablamla carsi turuna ciktim. Gunes var guya ama resmen "donkey donduran" cinsinden, az dolasip bir kafeye attik kapagi :) Burasi sicak, internet de var; daha ne olsun ;) Esim gelene kadar bir yere kimildamam. Zaten sokaklar da bos! Gecen Bodrum bile daha kalabalikti ki yazin Bodrum'un o omuz omuza yurunen halini bilince, o bos sokaklari yadirgiyor insan ( bakin o fotolari da yayinlayamadim henuz, cok mu tembelim ben ne!)

Buraya gelince "illa ki ugranacaklar" listemde olan antikaciya ugradim yine... Almak degil bakmak amac. Asil ablam meraklidir ya, benimki daha cok o eski kokusunun icinde turlamak. Dukkanin bir de 2. el elektrikli veya elektriksiz mutfak aletleri bolumu var. Gecen sene geldigimde, hic kullanilmamis masa ustu taş pisirici almistim; cok ilginc gelmisti. Yine oyle ilginc bir parca bulur muyum diye baktim, pek bir sey yoktu ama Braun marka kahve ogutucu buldum; 2 el olarak satiyor ama kullanilmamis. 35'den 25'e indi, aldim. Kahve ogutucum var, bunu tuz ve baharat ogutmek icin aldim. Rafine tuz kullanimini biraktik evde, uzun zamandir Himalaya tuzu aliyorum, el degirmeninde ogutuyorum. Simdi daha kolay olacak insallah.

Skinny'cim foto dedin de; aslinda cekecektim ama telefonumda yer kalmamis (albumdeki igne oyasi model ve videolarini gelmeden bilgisayarima atmayi unuttum :( ), bu sebeple cekim yapamadim. Zaten mevsim itibariyle paylasmaya deger pek bir sey de yok. Bahar ve ozellikle yazin cok keyifli buralari... Yine de birkac karelik yer acip, senin icin cekmeye calisacagim ;)

Simdilik bu kadar diyeyim. Yarin da bulusabilmek umidiyle...




4 yorum:

SKINNY dedi ki...

Günaydın. Amerika'dan Bulgaristan'a selamlar. Benim köklerim Bulgar-roman göçmeni ama ben hiç gidemedim oralara. Almanya resimlerin çok iyiydi biraz da Bulgaristan görelim olmaz mı?

Terazi dedi ki...

Beki bir gun Skinny'cim, neden olmasin! Ne TR, ne USA; BG' de bulusuruz belki ;)

Sahi ne zamandir gelmiyorsun Turkiye'ye?

Adsız dedi ki...

Hamburgta okullar bugün erken kapandi yarinde Tam Gün.
Sebep XAVER Orkani.bu gece tüm gücüyle etkisini gösterecek.Liman etrafini simdiden Su basti.
Cocuklar bu ise seviniyor ama getirecegi felaket umarim cok az olur.Arabalar simdiden yollarda yüzmeye basladi.ucuslar iptal oldu.limandaki görüntüler felaket.
Allah yardimcimiz olsun!
Sule

Terazi dedi ki...

İnsanin aczini en iyi anladigi zamanlar bu dogal afetler... Allah korusun.