30 Aralık 2013 Pazartesi

Hedef 2014: 120. Gün

Şükürler olsun ki, NP (NormoProtein) de bugün son günüm. Dün 21 günlük normal programım bitmişti aslında ama yarın tartılacağım için farklı bir programa geçmedim ve fazladan bir gün daha yaparak bitiriyorum bu dönemi. Bundan sonra daha evvel de söylediğim gibi, kademeli olarak normal beslenme düzenine geçeceğim. NP'yi tekrar yapar mıyım? Öncelikle bu programı her tekrar ettiğinizde, etkisini bir miktar kaybediyor. Bununla beraber; aralarda, duraklama yaşadığım zamanlarda, 3 hafta değil ama 10 gün olarak tekrar edebilirim. Çünkü bu programın etkili olması için, minimum 7 gün yapılmalıymış. 

Her zaman yaptığım gibi; bu programı uygulamada yaşadıklarımı anlatacağım bir analiz yazısı hazırlayacağım, akşam veya yarın yayınlanacak. 

Bugün nefsim için yine imtihan günü. Çünkü kursta "kabul günü" var :)) Şöyle ki; hocamız ayda bir, kursiyerlerin getireceği yiyeceklerle, öğle yemeği molasında bir masa etrafında toplanmamızı istedi. Bu sebeple, 6 arkadaş bugün tatlı-tuzlu ve salata getirecekler. Lezzetli bir sofra olacak ama ben bu davette sadece çayımı içeceğim. Bir an için nefsim hop eder belki ama yarın tartı günü varken, çok da takılacağımı zannetmiyorum.

Öncelikle sağlıklı bir hafta olsun. Sonra da huzurlu ve bereketli...




>> NP 20+1. gün / 21

sabah: 1 bardak yağsız süt ve herbalife
öğle: 2 yumurtalı beyaz lahana kavurma
akşam: 1 bardak yağsız süt ve herbalife

su: min. 2.5 lt. + şekersiz yeşil çay, ıhlamur ve kahve
hareket: ...



NOT: Mucize yazar olarak kayda geçti. Şule, Ömür, Hülya, Sibel ve Nagişim'e davetiyeleri gönderildi. İlk yazılar 1 Ocak'da, "ilk yazı" etiketiyle gelsin ki herkes yazdığı ilk yazıya kolayca ulaşabilsin :) Bu etiket konusunu yazacağım tekrar...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
Ben cafeye bir merhaba dedim senden davetiye gelince katkıda bulunmak için ama etiket konusu sonra dikkatimi çekti benim. Bende yazdığım yazılara kolay ulaşabileyim dağınık olmasın diye endamya diye etiketledim bundan sonra böyle yaparım diye düşünmüştüm sorun olmaz değilmi ama hepimizin izleyeceği bir şey düşünmüşsen öyle yaparım. Şimdi baktımda değiştirmek için yazıya ulaşamadım. Blog davetiyesi tek seferlik diyor. Hep böylemi olacak?

Adsız dedi ki...

Terazim hallettim ben yazı işini. Cafedeki yazıyıda geri aldım 01 Ocakta hep beraber inşAllah...

Terazi dedi ki...

Ok! Bir etiket yazısı yazdım. Okuyalım, sonra beraber konuşalım üzerinde...