28 Aralık 2013 Cumartesi

Hedef 2014: 118. Gün

Bugün evdeyim ve anneyim :)))

Tüm gün mutfakta geçti. Çocukların sevdiği şeyleri yaptım, yedirdim. Çok sevdiğim bir tatlının tarifine ulaştım, birazdan da onu deneyeceğim. Ben tabi ki yemeyeceğim ama yiyenlerin vereceği nota göre, ileride paylaşabilirim.

Ekmek makinem bozulur gibi oldu, iyi karıştırmıyor. Bu yüzden başarısız sonuçlar alııyordum. Son zamanlarda, hamuru dışarıda hazırlayıp yapıyordum ekmeğimi ama o da biraz zahmetli oluyor özellikle zaman konusunda kısıtlı olduğım günlerde... Bugün hazır evdeyken, ekmek yaptım tekrar. Bu sefer pişirme işini de aldım ekmek makinesinden, fırınıma verdim. Bakalım sonuç nasıl olacak. Bu tarifleri paylaşabileceğim artık yeni bir platform var :) Malum burası diyet blogu olduğu için yemek tarifi vermiyordum. Şimdi bekleyen tarifleri zaman buldukça paylaşabileceğim.

Dün akşam işten gelip, ev işine giriştim. Eşimin dışarıda toplantısı vardı, çocuklar da dayılarıyla sinemaya gittiler. Evde kimse olmayınca, saat 5'den 10'a kadar hareket halindeydim ki; işim bitirip oturduğumda bacak kaslarım acıyordu. Mutlu oldum haliyle, hareket anlamındaki kısır modumdan birazcık da olsa çıktığım için...

Şimdilik bu kadar... Bugün güzeldi, yarın daha güzel olsun.


>> NP 20. gün / 21

sabah: 1 bardak yağsız süt ve herbalife
öğle: kıyma kavurma ve beyaz lahana salatası
akşam: balık ve salata

su: min. 2.5 lt. + şekersiz yeşil çay, ıhlamur ve kahve
hareket: ...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili İpek, çok şaşkınım çünkü 2-3 gündür adet olmayı beklerken bugün şeytan dürttü gittim test aldım sonuç flu. var la yok arası .bizimki yok,ikroskopla bakacaksın herhalde diyor ama beni içim rahat değildi ,yeniden eczaneye gittim ve hasaas testlerden aldım. sonuç çok hafif bir ikinci çzgi. daha önceki kötü deneyimlerden bizim adam akşam akşam ne testi ,en iyi sonuç sabah ilk idrardır ,bari sen böyle davranma dedi ve ben de pztesiyi bekleeye karar verdim. pztesi ilk idrarda yeniden bakacağım. bu arada dün ve bugün gayet iyiydi. dün yine yürüdüm ama ,bu hafta dvdyi pas geçtim. dün ablamın bize yakın yerde iş yemeği olmasından ötürü bize gelince bu sabhki yürüyüş yalan oldu. şimdiyse emel sayın konserinden geliyoruz. müthişti.
gelelim ne yedik kısmına,bu sabah saat 11.30 civarı lor peynir,minicik bir börek, 1 kase maydonoz salatası ve 3 zeytin yedim. akşam ise tost makinasında hamsi ve 1 çanak salata yedim.8 bardak su içtim.öğleden sonra bir ara 1 avuç kabuklu fındık yedim.
2014 çok ilginç ve mutlu gelecek inşallah der ,bu gecelik selam ederim. sevgiler...derken cafede ben de yazabilirim.düzenli olmaz ama ....

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
Sevgili Sinem, iyimi kötümü bilemeyeceğim senin için Allah hayırlısını versin ama idrarda bu şekilde çıkmışsa şayet ki 2 kere denemişsin hamile olma olasılığın çok ama çok yüksektir. Yarın eşinle kandan Beta HCG baktırmanı öneririm. Kısa zamanda çıkar sonucu...

Adsız dedi ki...

Hayırlısı diyorum Hülya ,özellikle bakmıyoruz. çok zor hamile kalabilen ve devam ettiremeyen bir bünye olarak bakalım ne çıkacak:)

Adsız dedi ki...

2014te hamilelik dusunen bi anne olarak ben de hayirlisi diyorum ve sonucu merakla bekliyorum...nagisim

Terazi dedi ki...

Sinem'cim, hayır haberlerini bekliyorum ben de... Allah hayırlısı ne ise nasip etsin.

Nagigişim, aynı dilekleri senin için de diliyorum.