27 Aralık 2013 Cuma

Hedef 2014: 117. Gün

Bugünü sayma, 2 gün kaldı NP'de 21'in dolmasına. 1 gün de fazladan yapacağım, 3 gün. Teskere bekler gibi; şafak 3 arkadaşlar :)

Salı günü kilom ne çıkarsa çıksın, şu anda istediğim hafifliği yaşıyorum. Geçen sene formda olduğum zamanlarda giydiğim etek ve ceketi giydim mesela dün ve çok rahat oldu. Bundan sonra yapacağım; yavaşça normal yeme düzenine geçmek ve dizginleri hiç bırakmamak. Neyi, ne zaman, neyle yiyeceğimi biliyorum; bir de uygulasam, oh süper !!! Nefsimin istediği şeyleri gündüz yiyeceğim, akşamları daha uzun bir süre sadece "et+salata/sebze" veya "yoğurt+salata/sebze" olacak. Kilo verme ve koruma sürecinde bu detay önemli. 3 haftadır yaptığım, gece çayı yanı "cıs yok!"  kuralını da 2 ay olarak tamamlayabilirsem, çok rahatlayacağım; hem ben, hem kıyafetlerim.

"Bir sonraki yazıyı bekleyin anacığım, sürpriz var!" diyerek gidiyorum şimdi. İşim beni bekler. Okullarda yaptığımız anketlerde çıkan, "yılın EN'leri" için düzenlenecek ödül töreniyle ilgili son detay çalışmalar hızlandı. Bu hafta bitirelim ki haftaya pek okula uğrayamayacağım zira...



>> NP 19. gün / 21

sabah: 1 bardak yağsız süt ve herbalife
öğle: kıymalı karnıbahar kavurma
akşam: ...

su: min. 2.5 lt. + şekersiz yeşil çay, ıhlamur ve kahve
hareket: ...

3 yorum:

ömür dedi ki...

çok merak ettim sürprizi ve de salı günü tartı sonucunu:))bekliyorum....

Adsız dedi ki...

NP ve gece çayı ne ola ki?

Adsız dedi ki...

Oooo! Gelismeler harika.
Ne güzel düsünmüssün Ipekcigim.
Aslinda bende kendime ait bir blogum olsun isterdim ama belki ilk basangic icin ortak Bloga yazmak iyi olur.Isimde cok güzel.
Tarti sonucunun memnun edici olacagini eminim ve bende bekliyorum (seninkini :))
Süprizi merak ettim.
Ayrica seni kutlamak isterim ödün vermeden,direncini kaybetmeden büyük bir titizlikle NP ye sadik kalip uyguladigin icin,ben bu kadar direnc gösterebilirmiydim bilemiyorum.
Ayrica beklentilerinin hayirlisi ile gerceklesmesini dilerim.
Sevgilerle Sule