25 Aralık 2013 Çarşamba

Hedef 2014: 115. Gün

Geçen hafta hem eşim, hem ben karnıbahar almışız birbirimizden habersiz. Böyle olunca iki öğünden birinde karnıbahar ekledim menüme. Yakında çiçek açabilirim :)))

Öyle böyle 31'ine sayılı günler kaldı. Normalde NP günüm pazar bitiyor. Ama ben pazartesiyi de bu şekilde tamamlamak istiyorum. Salı sabahı tartıdan sonra da, inşallah yavaş bir şekilde normal beslenme düzenine geçeceğim.

Raporumda hareket kısmına bir şey yazmıyorum çünkü bu kısım benim normal günlük hareketliliğimle sınırlı kalıyor. Eskiden neden spor yapamıyorum diye kendimi kasardım ama şimdi oluruna bıraktım. Elbet bu da doğal akışta yoluna girecek. 

Sessizler, Salı'ya kadar "sessiz kalma" haklarını kullanabilirler. Ama Salı günü burada olan, programda olmasa da süreci bir şekilde takip eden herkesten birkaç cümle bekliyorum :))

Öğle yemeği molasında yazabileceklerim bu kadar...  Hadi afiyet olsun ;)


>> NP 17. gün / 21

sabah: 1 bardak yağsız süt ve herbalife
öğle: karnıbaharlı yumurta
akşam: et ve salata

su: min. 2.5 lt. + şekersiz yeşil çay, ıhlamur ve kahve

hareket: ...


2 yorum:

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
Evet haklısın hergün post yazmak meşakkatli.Programı 7 kişi üzerinden yapsak. ( blogu olan yada blog açsak ) Gün gibi yani. Pazartesi birinin, salı birinin gibi. Böylece bu yükü paylaşmış oluruz. Banada açalım bir blog.
Ne dersin???

Terazi dedi ki...

Yorumunu sonraki günün yorumlarının altına alıp, oradan devam ettim... OK?