21 Aralık 2013 Cumartesi

Hedef 2014: 111. Gün

Merhaba,

Bugün sesim şen şakrak çıktı hep. Bu saate kadar öyle çok koşturdum ama enerjim hala çok yüksek. Çünkü -kısmetse- yaklaşık 2 saat sonra oğlum geliyor :)))

Sabah 9.30 da çıktık annemle. Eksikler vardı bohça için, onlar için dolaştık. Tüller, süsleme için mini çiçekler, nazar boncukları... Foto işini unutmuşuz, gittik randevu aldık stüdyodan. Kuaförle randevuyu revize ettik.

Sonra anneme geldik. İlk olarak öğle yemeğimi yedim, saati geçmesin diye. Sonra kolları sıvadık, bohçaları hazırlamak için. Çok güzel oldu. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, nerede varsa...

Az önce eve geldim. Yemeğimi ayarlamıştım sabahtan, sadece salata yapacağım. Sonra da, yarın kim ne giyecekse, onları hazırlayacağım. Efe gelene kadar kendimi oyalayayım, yoksa zaman geçmeyecek :)))

Bir daha vaktim olmaz, raporumu da vereyim, gideyim :) Yarın yazamam sanırım. 

Pazartesi buluşmak ümidiyle, herkese huzurlu bir pazar diliyorum...


>> NP 13. gün / 21

sabah: 1 bardak yağsız süt ve herbalife
öğle: tavuk ızgara ve karnabahar salatası
akşam: salata ve köfte (ekmeksiz tabi ki :))

su: min. 2.5 lt. + şekersiz yeşil çay, ıhlamur ve kahve
hareket: hareket yapacak zaman yok ama şu ana kadar adımsayar 6300 olmuş...

8 yorum:

ömür dedi ki...

çok sevindim oğlunun gelişine gözün aydın canım :)
nişanlı çifte mutluluklar...

Adsız dedi ki...

ben sabah kendimi çok bitkin hissettim,saat 11.30 gibi kahvaltıya oturduk.kahvaltıda yarım simit , biraz peynir 3-4 çeri domates , 1çok incecik dilim boşnak böreği,1 kaşık avakadolu dip sos ,1 demet maydonoz,(vintage duyguların tarifi sarımsaklı ve 1 yk zeytinyağlı)yedim. ardından kahvenin yanında 2 dilim el açması baklava götürdüm.akşam ise sadece yağsız tavuk göğsü (soğan ve bol baharatlı)ve bi rçanak göbek marullu ,maydonozlu ve dereotlu salat yedim. yağ ve tuz yerine 1 yk avakodo dip sos ve 1 yk yoğurt koydum. 80 dklık dvdmi yaptım.
oğluşunun gelmesine çok sevindim. sağlıkla kavuşursunuz inşallah.çocuklar ne kadar büyüsede annenin gözünde hiç büyümüyorlar.benim küçük ablamda frankfurt mainz da yaşıyor. dayım ve kuzenlerimde köln'deler. sıkıntılı bir durumda hiç çekinmeden ulaşabilirsin. gerçi senin oğlun hangi şehirde bilmiyorum ama:)neyse mutlu güznünde daha fazla başını ağrıtmayayım. iyi akşamlar...

Bikini Projesi dedi ki...

Heyecanla koşturmak gibisi yok! Oğluşuna şu an kavuşmuş olmalısın.. :-)))
Gözünaydın Canımcım..
Çok öptümmm..

Terazi dedi ki...

Ömür'cüm çok teşekkür ederim.

Terazi dedi ki...

Canım, en sondaki 80 dk DVD ile işte bu! dedim. Öğün saatlerin düzenli değil, arada -ölçülü- kaçamakların var ama işin püf'ü işte o 80 dakikada. Bravo :))

Küçük kardeşinle aynı şehirde oğlum :)) Okuyunca, bir mutlu oldum :) Bana mail adresini atar mısın?

Terazi dedi ki...

Canım ben de öpüyorum :))
Çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
Allah'ım! Bir ananın evladına kavuşması haberi bütün annelerin yüreğini tarifi mümkün olmayan bir sevinç, heyecan, yürek çarpıntısıyla doldurur değilmi? Her anın tadını çıkarman ve yüreğinin tüm sızılarını gidermen ümidiyle. Çoook sevindim... Düğün dernek te böyle güzel. Hep bir arada. İçimden diyordum keşke oğlun da gelse diye... Bir daha demeden geçemeyeceğim çookkk sevindim....

Terazi dedi ki...

Hülya çok teşekkür ederim. İçinden beni geçirmenden çok mutlu oldum :))))