19 Aralık 2013 Perşembe

Hedef 2014: 109. Gün

Yine bir öğle yemeği arası... 

Aceleyle raporumu verip gidiyorum:


>> NP 11. gün / 21

sabah: 1 bardak yağsız süt ve herbalife
öğle: brokoli ve kırmızı et
akşam: tavuk ve karnabahar salatası

su: min. 2.5 lt. + şekersiz yeşil çay, ıhlamur ve kahve
hareket: Leslie ile yürümek istedim, yapamadım maalesef !

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bugün iğrenç bir gün geçirdim.tapudaki 2 elemanı boğasım geldi sinirden,otoparkçı sayemizde 4 gündür günde 3 kezden kırpıyor bizi. 1 hafta daha gitsek adamla indirim bile yapcak gibi gözüküyo be yav:)
sabah sabah, enerjisinin ne kadar negatif yönü varsa hepsini bana yansıttı, sağolsun bizim koca. yani daha sabahtan kötü başlayınca güne, devamı da öyle gitti ve ben protein gününde neden yiyorum ,peh tadı da iyi değil ,yumurtayı iyi çırpmamışlar lastik gibi olmuş diye diye 1 sufle yedim. o vakitten beri kafamın içinde muhasebesini yapıyorum .bu kendi kendime ettiğim bir tür eziyet (şu anda 67 kilo oluşumunda en büyük sebebi bu, kavga etmek öfkemi etrafa yansıtmak yerine yemekten ve tatlıdan hırsımı çıkarmak.DOYAMAYINCAYA, REFLÜ OLUNCAYA DEK, yattığımda kalbimi sıkıştırıncaya ... YEMEK. ramazan ertesinde 58 kilodayken şimdiki halime bak), HEMEN BİR SON VERİLMELİ.günlük tutmaya başlamamın en iyi yanı bu oldu herhalde, teşhisi anında koymak.çok mu seviyorum ben acı çekmeyi, onca derdin arasında bir de aynalara küs. yooo hayır . işte bu akşam bilgisayarı kapattıktan sonra bir işim daha var ve ardından yapabildiğim tüm sporu yapıcam. ARTIK öfkem spora yansımalı. yemeğe değil. inan şu anda kendi yazdıklarımı okuduğumda içimden ROCKY müziğini mırıldandığımı farkettim. bir insan ancak kendine bu kadar gaz verebilir değil mi. Tutmayınnnn leynnn ,mahallenin en gazlısına yol verin açılın...şu anda ise tüm öfkem silinmiş olmalı ki ,kendi kendime gülüyorum:)neyse kendine iyi bak.ben iflah olmam:)))sinem

Adsız dedi ki...

pifff, içimi dökerken yediklerimi yazmayı unuttum yav. sabah 2 yumurta ve 5 mantar ,bol karabiber,pulbiber ve kekik takviyeli yendi . öğleden sonra sufle ve akşamda tavuk , az mantar sote ve 2 kaşık yoğurt vardı. su artık günlük 8-10 bardak arası onu yazmıyorum . sporu yarın yazarım çünkü az sonra yapacağım.
GÜZİN ABLA gibisin :) taaa çocukluğumdan mı başlasam acabakine anlatmaya:))))