27 Aralık 2013 Cuma

Bir kahve?



Her şey dün; "bu programın bitiminden sonra her gün düzenli yazamayabilirim" dememle başladı.

Hülya; "o zaman bir grup yaparız yine, her gün biri yazar blogunda... bana da blog açalım... ama bir düzen tutturmuşken, bırakmayalım" dedi.


O zaman aklıma geldi; hedef 2014 grubu için ilk başta düşündüğüm ama vakitsizlikten uygulamaya fırsat bulamadığım proje... Yeni bir blog açıyoruz, isteyenleri o bloga "yazar" olarak atıyoruz. Ve kim, canı ne isterse, konu sınırlaması olmadan, o blogda yazıyor. Orası bizim toplanıp sohbet ettiğimiz cafe'miz oluyor...

Bu proje Hülya ve beni çok heyecanlandırdı. Dün işlerimi erken toparladığım için vaktim vardı ve ben o gazla oturdum, yeni bir blog açtım. Adını aslında size soracaktım ama isim aramada, kafamdaki isimlerden ilk 2'si dolu olup, 3. için "uygun" yazısı çıkınca, atladım, aldım o ismi...

Efendim; uzatmayayım. Henüz iç dekarasyonu tamamlanmadı ki eksikleri beraber tamamlayalım diyorum. Ama kiraladığımız dükkanımız ve kapısına astığımız tabelamızla; işte yeni buluşma ve paylaşma mekanımız:

cafemblog










6 yorum:

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
Sen müthişsin!
İsim çok güzel...
Bu haber beni hem çok mesut etti hemde motive...

mariposa dedi ki...

Ben de ara ara yazarım. Bende macera çok nası olsa...:) Dön de kendi bloğuna yaz dediğinizi duyar gibiyim ama olsun:)))

ömür dedi ki...

ne güzel cafemiz hayırlı olsun,
aslında ben de yazmak isterim ama gerçekçi olmam gerekirse yazma konusunda hele de konu bulma konusunda pek de yeteneğim yok maalesef. Ama yorumlarımla hep cafemizde olacağıma söz veriyorum :))

Mucize dedi ki...

Bende davetiyeyi kabul ettim, firsat buldukca yazarim

Terazi dedi ki...

Hülya, Mariposa, Mucize;

Hemen cafemblog@gmail.com adresine mail adreslerinizi gönderin. Mariposa ve Mucize'nin gmail adresi vardır zaten blog yazdıkları için. Hülya'cım sende hotmail vardı galiba, bir tane de gmail adresi al canım. Ve bana gönder.

Ömür'cüm; sen bir mail adresini gönder bana ve ekleyelim de... İlla yazı olması gerekli değil ki; beğendiğin bir söz, bir foto veya çocuklarının veya senin sevdiğin bir tarif... Her şey olabilir.
Maksat beraber olmak ;)

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
Terazim bilsen nasıl heyecanlıyım. Mail adresini alayım dedim oda yaş kısmına dikkat etmemiştim seçerken. Küçükler bilgisayarla vakit geçirmemeli falan dedi sonra defalarca denedim vermedi. Zaman geçmesi lazım herhalde. ıp aynı olunca vermeyecek sanırım. Yarın kocabey işe gidince alacak bana gmail hesabı. Kendime birde nick edindim. Bakalım beğenecekmisiniz???