23 Kasım 2013 Cumartesi

Hedef 2014: 83. Gün

Dün aslında çok stresli bir gündü iş anlamında. Kan bağı bakımından çok yakın bazı kişiler yüzünden, bizim çok dışımızda gelişen ve fakat bedelini bizim de ödememiz gereken bir gündü dün. Eşim de tam göbeğinde mücadele vermek zorunda kaldı. İşte dün bir yandan bunun gerginliği, diğer yandan akşamki yemekle ilgili koşturmaca ve stres; hepsi toplandı ve geldi mideme taş gibi oturdu. Geceyi zor atlattım.

Sade bir yemek oldu. "Nasıl olur, nasıl böyle yapılır ya!" dedirten acemilikler vardı insanı üzen ama kumaş bu kadar! Bu bir ekip işiydi ve ekip işi dedin mi, işin içinde profesyoneller olacak. İyi niyet bir yere kadar. Herkes koşturuyor canla başla ama sonuçta çıkan ürün "eh işte!"... Neyse, birazdan çıkacağım ve gecenin kritiğini ilgili kişilerle yapacağım. Ders almak ve bir sonraki etkinlikte aynı hataları yapmamak amaç.

Ha, bir de dün gece eve geldikten sonra Almanya'dan misafirlerimiz geldi. Eşim yemekten erken ayrılıp havaalanına gitti karşılamaya ve alıp yemeğe getirecekti. Fakat uçak geç inip, yemek de erken bitince; ben eve geçtim. Neyse, geldi misafirlerimiz; yemek çay derken gece yarısını buldu vakit. Bu sabah için kahvaltıya davet ettim ama sabah erkenden hazırlanıp, başka bir şehre uçacakları için gelemeyeceklerini söylediler. Yanlarına kahvaltılıklarını hazırladım ve uğurladık. 

Böylece sabahım bana kaldı :)

Kahvaltımı yaptım. Size merhaba dedikten sonra okula geçeceğim az önce de dediğim gibi. Bir dinleyelim bakalım, ne-neden böyle olmuş.

Sonra çarşıya ineceğim. Dün beğendiğim bir elbise vardı, onu alacağım akşam için.

Saat 13.30 gibi de hayırlı bir işimiz var :) Küçük kardeşim nihayet evlenmeye karar verdi, 2 sene süren bir arkadaşlığın ardından... Formaliteler zincirini; bugün annelerin tanışacağı bir çay daveti ile başlatıyoruz. Dün çiçek siparişini verdim, bugün kardeşim de pasta işini halledecek. Hayırlısı olsun bakalım...

Gece 20.30'da ise, diğer okulun Öğretmenler Günü yemeği var. O dışarıda olacağından, sadece hazırlanacak ve çıkacağım. "Eller havaya" konseptli bir gece olacak.

Ama ben evde kalıp ayaklarımı uzatmak, elime iğne oyamı almak ve kaydettiğim dizilerimi izlemek istiyorum. Yarın yapabilir miyim acaba?

* * *

not: Dün akşam ne giysem krizinden çıkan sonuç "kırmızı alarm"... Bol gelen pantalon sarmaya başlamış :)) Gülen yüz yaptığıma bakmayın, kendimi dövesim var!


3 yorum:

InceBelli dedi ki...

Pek kiymetli ogretmenim:)
Oncelikle,ogretmenler gununuzu can-i gonulden kutluyorum..

Ikinci olarak,bir kirmizi alarm da benden gelsin:(
Kiyafetlerim gercegi haykiriyor artik.
Bu hafta yatili misafirlerim var.
Onlar kapidan , ben bacadan bu ise bas koyucam artik.

Uzulmenin anlami yok artik:(
Yalama oldu kendileri cunku:(

Hep birlikte ayaga kalkariz insallah.

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
Öğretmenim, Öğretmenim...
Gününüzü kutlar, en içten sevgilerimi gönderirim...

Adsız dedi ki...

Gecikmeli bir kutlama ;ögretmenler gününüz kutlu olsun ! Terazicigim.
Dün isyerinin noel(weihnacht )kahvaltisindaydim 10 :00 dan 14:00 a Kadar .Bir Türk lokantasindaydik.
Keyfini iyice cikardim :) dengelemek icin aksam yemedim,zaten aclikta hissetmedim.
Aksam üzeride 2-3 Saat yatip ,uyudum.Soguk almisim kendimi iyi hissetmiyordum.
Simdi daha iyiyim.zencefil ve limonlu ilik Cay cok iyi
geldi,tavsiye ederim.
Bu arada Bikininin planklarini yapan varmi?.ben basta halimle bile yaptim.Kendisi 6 günde -2cm belden inceldi,okumussunuzdur.!
Ha ben inceldim Mi ? Bilmiyorum.Cünkü regl haftasindaydim.Düzgün beslendim ama aksamlari bitter ,Chili biberli Lindt cikolatalardan yedim.:(
Ama bir sikilasma hissediyorum. en son 54,800 tartildim.(c.tesi)
Bakalim gelecek c.tesi ne olacak.Bende merak ediyorum.
Bikininin kis günü zayiflama yazisinda cok faydâli noktalar var. Ögünlerimizde bu konulara Dikkat edersek güzel bir sonuc alabiliriz.
Sevgi ve saglikla kalin.Sule