14 Kasım 2013 Perşembe

Hedef 2014: 74. Gün

Deyim: Agop'un kazı gibi yemek

bkz. ekşi sözlük:

  • çok yedigi idaa edilen bir canlı türü (ben kibarlaştırdım)





  • "ulan agopun kazı gibisin"  ... "olm amma yedin agopun kazı gibisin lan", gibi dialoglar gecebilir.

Nereden çıktı şimdi bu? diyebilirsiniz.

Ben de bilmiyorum aslında ama bir baktım kendi kendime yukarıdaki "amma yedin..." ile başlayan cümleyi söylüyorum akşam... Eh, bugünü anlatacak blog yazısı için de bundan kısa ve öz anlatım da olmaz hani !!!

Amma velâkin;

Tüm gün oradan oraya koşturup, su bile içmeye zor fırsat bulmuşum; akşam eve gelip, eşofmanları çekip, ayaklarımı uzatarak çayımı içerken, azıcık (itiraf ediyorum: hiç azıcık değil, hiç değil!!!) "kaz"lık yapmışım çok mu?



* * *

Not: Sevgili arkadaşlarım; ben inanıyorum, az kaldı. Her şey 25 Ekim öncesindeki düzene dönecek; benim motivasyonum yine tavan yapacak, sabah 8'de yayına girmiş yazılarımdan bu size geçecek. Sizden gelen güzel yorumlarla burada ve diğer bloglarda "birlik" olmanın keyfine varacağız. ve hep beraber iyice coşacağız :) Tartı günlerindeki iniş çıkışların yine beraberce üstesinden geleceğiz. Az kaldı! 

İnanın çok ama çok koşturmalı günlerdeyim.

Gündüzleri çok yoğunum, hele bu aralar oradan oraya koşturmakla geçiyor zamanım. Akşamları ise, notebook'uma eşim el koydu; yatana kadar internet sitelerinden ev arıyor! İşini bitirip, bilgisayarı bıraktığında ise vakit hayli geç olduğundan ve günün yorgunluğu da iyice ortaya çıktığından, blog yazmaya halim kalmıyor.

Bunları neden yazıyorum, biliyor musunuz?

Burada iletişimde olduğum ve yüreğine inandığım, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki blog arkadaşlarıma karşı kendimi borçlu hissediyorum. Bana bunu hissettirdiğiniz için ise, size teşekkür ediyorum; samimiyetiniz ve verdiğiniz değer için  :) Her zaman diyorum, siz olmasaydınız; ne bu grup olurdu, ne de ben böyle düzenli yazardım. 

Düzenine ve programına devam edip, bizi gazlamaya devam eden, eksilen tartı sonucunu paylaşan ve ilk hedefleri tutturan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bütün yorumlara tek tek cevap yazacağım.

Mehter Marşı ile yürüyen kendim için, yakında İzmir Marşı yayınına başlayacağım ama zamanı sanırım önümüzdeki Salı ve Çarşamba günü olacak Bodrum seyahatinden (son dakika çıkan bir şey) ve 23 Kasım'daki Öğretmenler Gün yemeğinden sonra olacak.

Kısacası, ben buradayım ve Allah izin verirse; 30 Aralık'da "Son Tartı Günü Yazısı" ve 31 Aralık'da da bu programın son yazısını yazana kadar da beraberiz. 


İyi sabahlar diyeyim; gün çoktan bitti, yeni günde saat 2 oldu :)))


2 yorum:

ömür dedi ki...

benim de agopun kazı gibi yiyesim var da tutuyoum kendimi.2 haftadır tatıda hayal kırıklığı yaşadıktan sonra bu hafta maksimum dikkatli davranıyorum ve açıkçası zorlanıyorum...

Terazi dedi ki...

Ömür'cüm, #diren lütfen :)

Diyetisyende alacaksın mükafatını ve iyi ki "hayır" demişim diyeceksin.

Kolay gelsin.