8 Kasım 2013 Cuma

Hedef 2014: 68. Gün

Dün akşam yatarken kafamda, "hemen sabah bismillah deyip yine yeniden kendimi hizaya çeksem mi yoksa bekleyip şu malum dönemi atlatsam mı" ikilemi vardı. 

Neyse ki çok düşünmeme gerek kalmadı. Sabah beklenen malum misafirin geldiğini görünce, kendimi hizaya çekme işini klasik pazartesi olarak belirleyip rahatladım. "Beni bu kararsızlık mahvetti" diye çok sevdiğim bir laf var, tam da benim gibi kararsız teraziler için söylenmiş :)) Şimdi pazartesiye kadar rahatım; kaçamak yapma ve spor yapmama özgürlüğüm var. Sonrası Allah Kerîm :))

Laf aramızda, zaten şu ara hiç diyet modunda değilim ben :( Göz pınarlarımda hep bir bulut bekliyor. Çok saçma, biliyorum. O çok iyi, mutlu ve önemli olan bu ama gel de içime anlat. Halbuki 5 yıl yurt hayatı yaşadık biz. Yani küçük ayrılıklara alışığım. Üstelik orada yalnız değil, ana yarısı teyze var yanında ve benden bile iyi bakar O'na... Meraklanacak, ufacık bir sözde, çalan bir müzikte zırlayacak ne var sanki... Hem Almanya hemen şurası, hiç uzak değil (bu arada, döner dönmez ortanca oğluma Amerika'da okuma hevesinden vazgeçmesini öğütledim çünkü orası gerçekten uzak ya...)

İşte kendimle hep böyle konuşuyorum ve alışacağım biliyorum ama o süre geçene kadar da etrafımdakilerin hoşgörüsüne sığınıyorum. Şimdi siz de bu yazdıklarımı yok sayın. İçimi döktüm azıcık yoksa niyetim kimseyi üzmek değil. 

Bugün, bulutlarımı yağmura çeviren bu şarkıyla bu konuyu kapatıyorum.



Pazartesiden itibaren esas konumuza dönecek ve 31 Aralık tarihine odaklanacağız. 

Ok? 


6 yorum:

Aysel dedi ki...

"Ben geldim" demeye geldim.

Aysel dedi ki...

Yeniden yazmak isterim.
Görüşmek üzere

ömür dedi ki...

ah o annelik ah....
bebekliğinde uyurken bile özlediğimiz evlatlarımızı büyüdüklerinde uzaklara gönderiyoruz .Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin evlatlarımıza,şimdilik çok yeni olduğu için bu duygusallığın çok normal Terazicim.öpüyorum seni canım...

Incebelli dedi ki...

Evet bencede amerikada okumasin. Ne isi var burda.
Keske evlatlarimizdan hic ayrilmasak:((
Analarimuzin dizlerinin dipleri asri asri memleketlerde kalivermese:((

Allah kavustursun.
Uzulmeyin:(((

Terazi dedi ki...

Aysel, ne çok baktım yoluna... Merak ettim. Sağdaki takip listemden çıkartmadım ama, dönmeni beklediğim için.

Umarım iyisindir ve bu dönüş pek çok güzelliklere vesile olur.

Hoş geldin :)))

Terazi dedi ki...

Ömür'cüm, Incebelli'm;

Ya kusura bakmayın, üzdüm sizleri de...

:(

Zaman, sadece birazcık zaman... Sonra toparlayacağım.