19 Ekim 2013 Cumartesi

Hedef 2014: 48. Gün

Bayram bitti!

Kimimiz kaldığı yerden bugün itibariyle devam ediyor, kimimiz ise 2 gün-cük daha tatil yapıp, Pazartesi için kendini hazırlıyor.

Bugün ve yarın, motivasyon mesajlarına yeniden açtım alıcılarımı... 


Latif Demirci

             


Latif Demirci




Latif Demirci



Alıcılar açık, ayarları da bayram öncesindeki durumlarına getirdik mi; kim korkar hain diyetlerden!

:)



4 yorum:

SKINNY dedi ki...

Bende bugun diyetimin saglikli asamasi olan ikinci kismina gectim. Bugunden itibaren yuruyuslere de baslayacagim. Kilolar yavas gidecek bundan sonra ama daha istikrarli olacak, inaniyorum..Herkese kolay gelsin.. Bu bayram tatili bitmese herkes geri donse diye bekliyorum.

Adsız dedi ki...

Hülyacigim daha önce yayinlanan yorumlarimda günlük yaptigim Sporlar hakkinda yeri geldikce yazmistim ama kisaca söyle:
Dogumdan sonra adigim Cross Trainer yardimcim oldu.günde yarim ile doksan dk. Arasinda yaptigim oluyor.baslangicta 5dk.idi :)
Gecen sene yaptigim dukan diyeti ile günlük yürüyüslere baslamistim.
Mevsimlerden Roma ile devam etti bu ikili...
Simdilerde internetten ulastigim Leslie Sansone kliplerini hergün yaptigimda oluyor.ilk baslangicta 15dk.di simdilerde 5 Mile yaklasik bir saatten fazla sürüyor. Ayrica daha önceki yorumlarda linklerini verdigim baska egsersiz klipleride var.Zaten hosuma giden,etkili olanlari sizlerle paylasiyorum.
Ayrica 35yasindan sonra ögrendigim bisiklet sürmeninde hakkini yiyemem.
Oglum tek basina bisiklet sürmeyi ögrendikten sonra onun antremanlarina hep bisikletle gitmemiz De, bu haftada 5 Gün De oluyordu yaklasik bir Saat süren bu gidis gelisler yazin backlarimi incecik yapiyordu.Kisin haliyle tam tersi.
Simdilerde bu imkan azaldi spor klübü degisince arabayla babasi getirip götürüyor,güzel havalarda beraber gidiyoruz sirf bana spor olsun diye :)
Sporsuz Kilo veremiyorum bensanirim.Tümgünde calismayinca ve ev hanimi ve tek cocuk sahibi olunca hersey rutinlesiyor.
Disarda bisiklet sürmek harika bir duygu.
Spor sonrasi yorgun ama iyi,rahatlamis hissediyorsun kendini.Tatilden önce kendimi cok enerjik,fit,iyi hissediyordum .Su son 1hafta tam tersi ,spor azalinca ve pekde saglikli beslenmeyince fark ortaya cikiyor.
Günlük 2yarim-bir Saat spor ideal calismayanlar icin diye düsünüyorum.
Ayiptir söylemesi bugün alis veris sonrasi bol salatali Döner yedim sonrasi simdi ne olacak bunun kalorisi derken biraz önce kalktim 55dk.spor ve 555 kalori yaktim en azindan vicdanimi biraz rahatladim.p.tesi ciddi sekilde eskiye dönüs planlaniyor.Hepimize kolay gelsin.Sule

Adsız dedi ki...

Yürüme bandi kullanma imkani. Olanlara bir tüyo,benden.(belki bilmeyen ,yapmayan vardir)
Tatilde gittigim Fitnesste yürüme bandinda biraz yürüme biraz kosu ypmistim.
Sonrasi yürüme hizi 6
Incline egimi baslangicta 6 sonra 15 te 40dk.da 500 kalori yakiyordum.bu benim icin bu sürede yakilan super kalori idi.normal yürüme ama Tepe ciktiginiz icin Kan ter icinde kaliniyor.:)deneyin derim ve denerseniz sonucu yada farki yazarsaniz sevinirim.Sule

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
teşekkürler şule. sporunu yaptıkça terazinin blogunda paylaşırmısın? Yaptım diye... bizede motive edici olur diye düşünüyorum. Şayet sana zor olmayacaksa. Emeğin için saol...