14 Ekim 2013 Pazartesi

Hedef 2014: 43. Gün

Yarın bayram...
Sevdiklerimizle nice bayramlara; sağlık ve huzurla...
Latif Demirci



Arkasından da diyet duamız gelsin :)

Gerçi biz sezonu çoktan açtık ama :)))

Latif Demirci



Bayramda devam...

7 yorum:

SKINNY dedi ki...

42 gundur hic aksatmadan yazip, blogumu kapatip, gitmek istesem bile sayende hep geri dondugum icin tesekkur etmek istedim. Gonlunce, mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim.

Terazi dedi ki...

Sevgili Skinny; ben de sana teşekkür ederim, bizi sensiz bırakmadığın için :) Burada bir avuç insanız ama oluşan sinerji gerçekten çok güzel. Umarım koyduğumuz hedef tarihe kadar da böyle gider.

Sevgilerimle canım...

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
terazim öncelikle bu güzel duaya amin diyeyim :))) senin ve tüm arkadaşların bayramını kutlar, herkese bol motivasyonla döneceği huzurlu, mutlu bir bayram dilerim...

Terazi dedi ki...

Hülya'cım hep beraber amin diyelim :)

İnşallah dönüşümüz muhteşem olur canım...

Adsız dedi ki...

Bende senin ve tüm arkadaslarin Bayramini kutluyorum!! Daha nice saglikli huzurlu mutlu bayramlar gecirmemiz dilegi ile!! Az önce sevgili Bikininin blogundaki yeni yazisini okudum ve gercektende bende cok ama cok dikkat edecegim bu bayramda özellikle tatli ikramlarina:) "birazdan alirim" diyerek vakit kazanmayi düsünüyorum;)
sevgilerle
nil

Terazi dedi ki...

Saol Nil'cim; hemen uçup gidiyorum Bikini'nin yazısını okumaya...

Evet, kendimizce taktikler geliştirmek şart. İstemedikten ve kararlı olduktan sonra, zorla yedirmeyecekler ya! Ama gönlümüz bayır aşağı olur ve ev sahibi de bunu hissederse, doğal olarak bizi kimse kurtaramaz ;)

Adsız dedi ki...

herkezim bayrami mübarek olsun ...hayirli huzurlu gecsin dilegiyle ...Meltem