5 Eylül 2013 Perşembe

Hedef 2014: 4. Gün

Bugün tam gün dışarıdayım.

Akşam da geç geleceğim, malum küçüğü yurduna bırakacağız bugün.

Yorum kısmına bırakacağınız yazılar, mümkün olduğunca çabuk yayınlanacaktır ama kendi adıma bir şeyler yazmam çok çabuk olmayabilir.

Güzel bir gün olsun :))

2 yorum:

Burcu dedi ki...

Allah kolaylıklar versin,hasret dolu günler başlıyor demek.
Akşam trafik aşırı yoğundu,20:30 da eve girdim.Sadece 1 kase yoğurt yedim,1 fincan yeşil çay, bir fincan da form çayı içtim,bir de bol su.İnanılır gibi değil,bu iş kafada bitiyor gerçekten.Normalde akşam yemeğini tıka basa yer,çayın yanında birşeyler yer,yatarken yine de midem kazınırdı.Şimdi acıkmıyorum.Bu sabah 1 haşlanmış yumurta,biraz light peynir ve yarım paket Etiform yedim.İnşallah bozmam bu tempoyu.Pazartesi sabah aç karnına ve çıplak tartılacağım.Vücudum inanımaz şekilde su tutuyor,yüzükler parmağımdan çıkmıyor,elim ayağım şiş.Bu ödemi atmam lazım.Eminöünü'ne gidebilirsem kiraz sapı alacağım.Başka neler yapabilirim,önerisi olan var mı?
Sevgiler :)

SKINNY dedi ki...

burcucugum odem konusunda sana yardimci olamicam, bunlari sule yada terazi bilir sanirim. Iyi gidiyorsun, nefsini koreltmek isin en zor kismi, darisi benim basima

Bende diyete ancak bugun baslayabildim. nasil diyetisyene hesap verince yemiyorsam, bloguma her gun yazip hesap verince yemiyorum.