2 Eylül 2013 Pazartesi

Hedef 2014: 1. Gün

İlk günümde biraz mutsuz ve bezginim.

Yapılacak işler gözümde dağ gibi büyürken, bir de diyet kelimesi beni gerim gerim geriyor.

Bu ilk hafta biraz lay lay lom geçecek sanırım. Belirli bir programım yok. Mesela sabah kahvaltısında öyle kızarmış ekmeği zeytinyağına bandır bandıra falan yemedim son 25 gündür yaptığım gibi ama Bodrum'dan aldığım Hatay kırması zeytinlerden de ayıptır söylemesi 5 tane değil, 10-15 tane yedim (ama çok küçükler zaten :))

Sonra kahvenin yanına da çikolata yedim; kendimle mücadele ettim ama baktım huysuzlanıyorum, daha ilk günden kendimi kızdırmayayım dedim.

Biraz alışma süreci lazım bana. Hem İstanbul'a, hem evime, hem çocukların yeni durumlarına...

Ah bilseniz ne çok işim var. Ege'nin (2 numara) okulu 4'ünde açılıyor. O'nun hazırlığı var. Mete (son numara) 6'sında yatılı gidiyor. O'nun hazırlığı var. Efe (number 1) yarın hızlandırılmış kursa başlıyor, B1 sertifikası için; sanırım Kurban Bayramı sonrası da O'nu uğurlayacağız. Ev dandini, tatilden getirdiklerimizle daha da dandini oldu! Ha, bir de yazlık ev kapatılacak. Bu arada, benim bir de işim var; gidip hiç olmazsa ne var ne yok diye bakmam gereken...

Şimdi çıkmam lazım.

Bugüne ait notlar:

Başlangıç kilom: 89

Spor: Yapabilirsem, sonra ekleyeceğim.

Bir de içtiğim su miktarını yazacağım ki, aman Allah'ım, ben daha 1 bardak su içtim bugün!!!

Hadi su içmeye...

20 yorum:

ömür dedi ki...

bu kadar meşguliyetin arasında yemek düşünmeye fırsat kalmaz işte :))
şaka bir yana kolay gelsin canım,gerçekten yoğun bir tempo bekliyor seni...

Adsız dedi ki...

Terazicim cok incesin blog linklerinin aktina adimi eklemen beni duygulandirdi skinnyde kg cizelgemi yapacak eee daha ne olsun belki esim blog yazmama da izin verir ilerde kg verdigimi gorunce okudugumu biliyor her ne kadar kizsada gormezden geliyor...diyetisyene de hee dedi adam daha ne yapSin...islerinde allah kolaylik versin ama mutlaka yeni post icin zaman yarat...nagisim

Adsız dedi ki...

Benimde adim yazilmis ,o Zaman Bende gruba dahilim :).Start 54,800 kg.
Ipekcigim tatli telaslarin varmis kolay gelsin.

Kahvaltida 2yumurtali 1,5kasik yulaf kepekli 2-3kasik sütlü omlet,yarim kirmizibiber ve 1fincan sekersiz sütlü kahve
Ara 2posetten yapilmis yesilcay büyük kupa
Öglen karnibahar ve mozzerala peynirli bir cesit mücver vardi :(
+1kutu sardalya konservesi

5 Mile Slim down leslieden sonra 55
Squat
Simdide 1 elma ve yorgunluk kahvesi.
Aksama Coban salata yeter sanirim.
Sabah 1,5saat biriken ütüler yapildi,onuda spordan saymak lazim
dimi,unutmusum :)
Bugün sassy suyumuda yaptim 1litreye yakin icilmistir sanirim,ayrica karbonatli sudanda3bardak icildi.selamlar
Sule

SKINNY dedi ki...

Cok yogunluk ve stres insani yeme konusunda cok zorluyor. Insaallah en kisa zamanda huzura kavusursun. Bu kadar isin arsinda bir diyet grubu kurdun ya bravo sana..

Terazi dedi ki...

Skinny çok teşekkür ederim, duan için.

Grubu kuran sizsiniz aslında. Ben ortaya bir şey attım ama katılım olmasaydı, öylece havada kalırdı söylediğim. Halbuki, her biriniz birer tuğla koydunuz; varım dediniz, bir baktık ki bina çıkmış ortaya :)

Terazi dedi ki...

Nagişim, artık blog yazmama hikâyeni kaçırmışım. Umarım kısa sürelidir bu yasak. Olmadı, yorumlarda bizi bırakmazsın. Gönüller bir olsun, değil mi?

Terazi dedi ki...

Ömür'cüm, haklısın aslında. Kafan yemekte olmuyor, bu açıdan güzel. Sıkıntılı olan tarafı da, öğün saatleri şaşıyor hatta kaçıyor. Bir de bu yoğunlukta insanın kendine özel yemek hazırlaması çok zor oluyor.

Bakalım; olacak nasıl olacaksa artık!

:))

Terazi dedi ki...

Şule'cim işte budur! Yazını okuduğum anda -ki kuaför koltuğundaydım-; heyecanlandım, ben de, ben de dedim ve yarın biraz daha dikkatli olmaya karar verdim. Bir de Leslie ve diğer spor CD'lerimi ortaya çıkarmaya...

Şimdi uzman sorum geliyor :)

"Sassy Su" ve "Karbonatlı Su" nedir? Faydaları nelerdir?



Terazi dedi ki...

Şue'cim, Sassy Su nedir; Skinny'nin blogundan, Bikini Projesi Bloguna ulaştım ve cevabını oradan aldım. Yazmaya zahmet etme diye de döndüm buraya yazıyorum.

Ama Karbonatlı Su ile ilgili bilgiye hâlâ muhtacım :))

Adsız dedi ki...

Ipekcigim ,
Bende daha önce bir kac blogta okumustum karbonatin faydalarini sonra yine "Bikini Projesi" nde karsilastim ve Bikinininde uyguladigi Alkali Diyetinde bahsedilen Ph degeri yüksek su iciminin faydalari üzerine bende hergün yapmaya ve icmeye basladim.Ingiliz karbonati,Bicarbonat,.. Eczaneden alinabiliniyormus.Istersen onun blogundan okuyabilirsin.
Alkali Diyet sayesinde sagligina kavusmus.Cok memnun.
Ben 1 litre suya 1 cay kasiginin yarisi kadar koyuyorum.Sevgilerle Sule

Burcu dedi ki...

Bende bugün başladım,kurtulacağım bu fazlalıklardan.İlk iş tatlıyı çıkaracağım hayatımdan.Gerisi çok zor olmayacak benim için.Bugün ilk gün ,sabah yarım paket etiform ile light beyaz peynir, 11 gibi yarım paket etiform ile minik kutu süt içtim,bu arada 1 yeşilçay , 1,5 lt su içtim.İnşallah bu kararlılıkla devamı gelir.Sizi düzenli takip ediyorum,çok sık yazın ki bizlere de motivasyon olsun.Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Hafif Tarif ve Özgenin Diyet Günlügünde Karbonatli Su hakkinda bilgiler var .Kimseyi yanlis etkilemek istemem ,her bünye degisik,tepkiler degisik olabilir yinede Alkali Diyet hakkinda bilgide almis olursunuz.Sevgilerle sule

Terazi dedi ki...

Sevgili Burcu merhaba,

Blogun yok sanırım. Yorumlara mı katılacaksın sen de? İsmini sağ tarafa ekliyorum... OK?

Ah keşke motive edici şeyler yazabilsem ama kelin ilacı hesabı şu aralar biraz karışığım. Burada olmak, yazmak ve okumak çok iyi geliyor ama bir süre yazdıklarımdan pek içiniz açılacak gibi gelmiyor bana :(

Hayatımı biraz düzene koyunca, daha inançlı yazılar gelecektir. İnşallah.

Terazi dedi ki...

Şule'cim teşekkürler.

Verdiğin adresleri inceledim. Özge'nin blogu kapanmış. Diğer blogdan bilgiler aldım. Alkali beslenme ile ilgili Maranki'nin kitaplarında da bilgi vardı, tekrar bakacağım.

Adsız dedi ki...

BENDE VARIM SÜREKLİ TAKİBİNDEYİM CNM KOLAY GELSİN

Terazi dedi ki...

Çok çok teşekkür ederim, biz hep beraber kuvvetliyiz :)
İsmini eklemeyi unutmuşsun ama... Bir ara yazar mısın lütfen?

Adsız dedi ki...

AA EVET HEYECANDAN OLSA GEREK İSİM GÜLÜŞ BU ARADA BAŞLANGIÇ 68,5 HEDEF 60

Terazi dedi ki...

Harika!İsim/Rumuz da öyle :))

Sağ tarafa ekliyorum o halde ismini...

Blog yok, yorumlarla beraberiz yanılmıyorsam...

Adsız dedi ki...

AYNEN ÖYLE CANIM BLOG YOK YORUMLARLA BERABERİZ SAMİMİYETİN ÇOK HOŞ İSMİMİ YAN TARAFA EKLEMENDE BENİM İÇİN MÜTHİŞ OLUCAK SORUMLULUK VERİR BANA (GÜLÜŞ)

fitiz dedi ki...

Upps ben bir blog acayim dedim bakar misiniz burasi bi hayli kalabalikmis meger bikini projesinden taa buralara kadar geldim merhaba arkadaslar ben de buralardayim