23 Temmuz 2013 Salı

Ses Kontrol... Ses...

O'nu takip eden herkes gibi ben de merak etmiştim İnceBelli'yi... Bloguna yorumlar bırakmak dışında, bulduğum adresine mail de atmıştım, bir ses versin diye...

Çook uzun zaman sonra dün ses gelince mail kutumdaki İnceBelli'den ve yazınca "dönüyorum bloguma" diye, bakayım dedim nerelerdeymiş bu kız. Şükür ki sağlıkta bir sorun yok, insanın arada ortadan kaybolmayı istemesi gibi masum bir kayboluşmuş O'nunki de... Benim inzivaya çekilişim gibi.

Blogumu açınca anladım, çok zaman olmuş benim de uzak kalışım; değil yazmak,bloglar arası bile dolaşamayışım... Bir solukta gezdim takip ettiğim, "Okuma Listem"e düşen yazıları. Canım yazmak istedi ama hiç halim yok. Hadi dedim 2 satırla da olsa ses vereyim. Belki iftardan sonra çay-kahve eşliğinde canlanırım biraz da, anlatırım o zaman neler yaptım veya yapmadım, neler yapıyorum veya yapmadan geçiriyorum günleri bu aralar...

Yazmadan geçmeyeceğim; Mucize'yi azminden ve başarısından ötürü kutluyorum. Yazın ve son zamanların en çalışkan blogger'ı kendisi zannımca :) O'nun motivasyon ve kararlılığı bize de örnek olsun. Ama Ramazan ve Bayram'dan sonra, olur mu ;) Şimdi hiç halim yok !

not: Kararlı bir şekilde devam eden diğer blogger arkadaşlar; ömür, mariposa, zuğa sizi de kutluyorum... Şöyle bir tur atıp yazdıklarınızı okuyunca; sonbahar gelse de, yine yeni yeniden başlasam dedim :)

6 yorum:

Mucize dedi ki...

Ayyy cok mutlu oldum benden bahsettigini gorunce Terazi. Cok tesekkur ederim, bayramdan sonra bekliyoruz ama, daha fazla bekletme bizi ;)

Terazi dedi ki...

Sevgili Mucize, maşallah diyerek okudum seni... Ne güzel yol almışsın, tebrik ederim tekrar...

Sen böyle devam et, ben de yakalayacağım seni; söz ;)Azıcık daha miskinlik yapmak istiyorum :)

mariposa dedi ki...

Ben de devam ediyorum, millet yaz gelmeden halleder ben yaz geçerken :)))) Hadi sen de geeeelll, böyle daha heycanlı oluyo:)))

İncebellinin iyi olmasına sevindim bu arada. Dönünce çok fırça yiyecek nerelerdeydin niye ses vermedin diye:)

Anaaam tebrik alınca daha da gazlandım valla:)))

Terazi dedi ki...

Aslında millet ne kadar gazlasa da, içinden gelmese yapmazsın bence... Demek ki, senin için "zaman bu zaman"mış; ne güzel :)

Ama benim zamanım daha gelmedi be canım! Üzerine afiyet; bir boş vermişlik ve "amaaaan sende, n'olcak ki..." halleri, sorma gitsin! Evin içinde bol bol kıyafetlerle anlamıyorum ama yarın öbür gün o daralttığım pantalonlara sığamazsam, seyreyleyeyim hallerimi o vakit!

İnceBelli'ye ben de bir fırça atayım dedim ama sonra kıyamadım. Bu blog alemi böyle tuhaf aslında... Hiç tanımadığın insanlar için endişelenmek, beraber sevinmek ve üzülmek; hem de sanal değil, sahici bir biçimde... O yüzden hepsini değil ama bazı samimi bulduğum blogları takip etmeyi seviyorum.

Şimdilik bu kadar diyeyim ve sevgilerimi göndereyim :)

ömür dedi ki...

hoş geldin ,dün bi türlü beceremedim yorum bırakmayı :))
en kısa zamanda üzerindeki boşvermişliği atıp başlarsın yeni serüvenine

Terazi dedi ki...

Ömür'cüm merhaba,

Yine irtibat koptu ve yorumunu anca yayınlayabildim. Yani sen gönderemedin, ben de yanıtlayamadım durumları oldu; her nedense... :)

Yeni geldim, henüz sayfalarınızı dolaşamadım. Son durumun nedir bakarım birazdan... Eminim istikrarlı ve kararlı bir şekilde devam ediyorsundur.

Bayram ve tatil sonrası aranızdayım, inşallah :)

Sevgilerimle...