1 Şubat 2013 Cuma

2. Dönem: 31. Gün

Birkaç gündür kol kasları için hareket bakıyorum. Videolar indirdim ama bir türlü başlayamadım. Dün Dukan'ın önerdiği hareketlerin çıktısını aldım, buradan... Özellikle 3 ve 4 numaralara yoğunlaşmam lazım; diğer ikisi belimi zorlar diye şimdilik yapmayı düşünmüyorum.



Bugün öğle tatilinde de dışarı çıkıp yürüdük arkadaşımla... Bu sefer yürüyüş süresi 47 dakika oldu ve parkurumuz çok daha çetindi :)

Önce düz yolda gittik, araçlar zorlayınca ara yola saptık ve bir müddet hafif yokuş indik. Sonrasında tekrar ana yola çıkmak için ise inanılmaz bir yokuş çıkmak zorunda kaldık ki öyle böyle değil! Çık çık bitmez, çık çık bitmez; Allah'ım ne zaman indik bu kadar çukura da şimdi çıkamıyoruz anlamadım! Tam bitti derken son bir yokuş ki, Allah Allah! dedirtecek kadar... Vur deyince öldürmek bu olsa gerek! Dil dışarıda düz yola çıktık ve sonunda uzaktan okulun tabelası gözükünce rahat nefes aldım :) Epey terledim, güzel de oldu ama bu parkur okul zamanı yapılacak bir şey değil. Paşa paşa okulun etrafında 3 tur atmak da 45 dakika ve o kadar kan ter içinde kalmadan üstelik... Çok efor sarfetmeden, mis gibi; yürüyüşse yürüyüş, sporsa spor, icat çıkarmaya gerek yok!

Şimdi bakıyorum da, beslenmeden konuşmayı bırakıp spor konuşmak, konuşabiliyor olmak ne güzel :)

Demek herşeyin bir zamanı, sırası var...


2 yorum:

...Bebişlerim... dedi ki...

Şimdi bakıyorum da, beslenmeden konuşmayı bırakıp spor konuşmak, konuşabiliyor olmak ne güzel :)

Kesinlikle :))))

keskmehan dedi ki...

SEVGİLİ TERAZİM BEN BLOGUMU KALDIRDIM ARTIK:((( ZATEN ZOR BİR ZAMANDAN GECİYORDUM ,BİRDE ÜSTÜNE HALAMI ZAYIFLAYAMADIN,DAHA NE ZAMAN BİTECEK BU DİYET İŞİN, GİBİ LAFLARI DİNLEMEK COK CANIMI SIKTI :((( YA BENİMKİ ZATEN ZAYIFLAMA BLOGU GİT BAŞKA YERDE PİNEKLE AMA NERDE MİLLEİTMİZ ENGEL OLMAYA BAYILIR :(((( BEN ŞİMDİ MEHTABIN BU YENİ LİSTELERİNİ YAMAYA BAŞLADIM 2 GÜN GERİDE GİDİYORUM AMA SAGOLSUN MEHTAP DEVAM ET DEDİ GECEN YIL KORTİZONLU TEDAVİLERDE SAGOLSUN COK UGRAŞTI BENİMLE ,ŞİMDİDE TAKİP ET BEN HEP BURDAYIM DEDİ SAGOLSUN :)) KİLO VERMEİYOR GİBİ GÖRÜNÜYORUM :( AMA GENEDE İLERİ GİTMİYORUM HAMDOLSUN :) SENİN İCİN COK SEVİNDİM BENDE KENDİME HAZİRANA KADAR ASLA KACAMAK YOK DEDİM :))) 2 HAFTADIR 20 GÜNDÜR GÜZEL GİDİYOR İNŞALLAH DEVAM DİYORUM,BİRDE HEDEF EN AZ 40 BEDEN :))) BENİM VERMEM GEREKEN 15 KİLO AMA VUCUDUM COK SIKI :( VE HAREKET ETMEMEK DEYİM :( BURASI COK KARLI :( HALA KAR YAGIYOR :( AMA BENDE EVDE LATES YAIYORUM LAKİN ODA YETERLİ ELMİYOR :((((( SEVGİLERİMLE SÜERSİN COK GÜZEL DİYORSUN :)))))))))))))