5 Şubat 2013 Salı

2. Dönem: 3. Tartı Günü

Tartı günleri...

İnsan kendini bilir! Eğer programınıza uyumlu gitmişseniz, verilen görevleri yerine getirmiş, yasaklardan kaçmışsanız, tartı günü heyecan ve umutla beklenesi bir gündür. Kalbinizde heyecan, dudaklarınızda hafif bir gülümseme ile çıkarsınız tartıya... Sonrasında tartıda görülen rakamla; ya gülüşünüz kocaman olur, tüm yüzünüze yayılır ya da beklenenden az gelen sonuçla hafif burkulmuş bir ifade kaplar yüzünüzü... En kötüsü ise, tebessümünüzün yüzünüzde donmasıdır!

Bu sabah  neşeyle çıktığım tartıdan ŞOK olarak inmem gibi...

Son tartıda gördüğüm rakamı hatırlayalım;

 
Bu sabah gayet mutlu üzerine çıktığımda tartı bana dedi ki;
 
 
 
 
Yok artık! dedim; kabul etmiyorum, bir hata var! Peki dedi ve tekrar çıktım üzerine;
 

 
 
Ya! Olamaz; neden ama...? dedim ve bir kez daha denedim şansımı;
 
 
Son bir kez daha...
 
 
 
Eh tartı! Seni taa Bulgaristan'lara getirdim, bana bunu mu yapacaktın? N'oldu bu hafta da bana bunu yaşattın; suyumu fazla fazla içmedim mi, 7 günde 6 gün sporumu yapmadım mı, arada minik-miniminicik kaçamaklarım olsa da listelerime uymadım mı?
 
Fazla söze gerek yok;
  • Demek peynir yağsız / az yağlı ve 1 dilim deniyorsa; yok ben peyniri yağlı severim, istediğim kadar da yerim demeyeceksin...
  • Ara öğünde 2 kaşık az yağlı yoğurt denmişken; 1 kutu activia'yı bitirmeyeceksin...
  •  
  • Listelerinin belli bir matematiği var ve her şeyin bir sebebi varken, kafana göre ekleme ve çıkarmalar yapmayacaksın...
Bütün bunları yapıp, sonra da yüzünü asmayacaksın!
 
 
Sonuç: + 1.3 kg. ile 82.1 kg.
 
Öptüm beni...
 

 
 

2 yorum:

kirmizipikini dedi ki...

bende öptüm seni :)) 100lerden 80lere inmişsin. merak etme gerisi de gelir.yalnız en çok kiloyu 2012'nin ilk 6 ayında vermişsin. sonrası iniş çıkış. Sonra tırmanış. Ocak ayında 8 kilo vermiş oldun. şaştım kaldım. tebrik ettim :))

mariposa dedi ki...

Anormallik var yolculukta insan çook su tutuyo, senin yemenle kilo alınmaz olsa olsa haftada 1 kilo değil de yarım kilo verilir:)