2 Ocak 2013 Çarşamba

2. Dönem: 1. Gün

Yeni yıl, yeni ay, yeni hafta ve yeni başlangıçlar...

2 aydır kayıp olan adımsayarım bu sabah karşıma çıktı ve çok mutlu oldum. Çünkü bu kaybettiğim ikinci adımsayardı. Dün artık umudumu yitirmiştim ve "üçüncüyü mü alacağım" diye  kendime kızıyordum :)

15 gün süren "evim evim güzel evim" modundan sonra; mutfağıma buruk bir veda ederek, evden dışarı çıktım bugün. Ev güzel ama sokaklar da çok güzel :)

İşten önce bakım... Saçlar kısaldı, hafifledim :)

Sonra alışveriş...  "Büyük Beden" reyonunda eskiden direk 4-5 numaralara giderken elim, bugün 2'yi denedim fakat üst taraf yine büyük oldu ve 1 numarayı verdiler. "Bu size büyük..." lafını da duyacakmışım, ne büyük mutluluk... :)

Ve son olarak 1 yıllık spor salonu üyeliği... Kendime hediye vermeye bayılıyorum :)

Yılın bu ilk günlerine de bayılıyorum. İçim kıpır kıpır, sanki bahar kapıda :) Halbuki kış kışlığını yapacak daha...

Neyse... Diyelim gönüller üşümesin; kış bahara nasılsa evrilir...


4 yorum:

ömür dedi ki...

Ay ne güzel bi duygudur "bu size büyük"lafını duymak...

Adsız dedi ki...

selam terazim ... bune enerji ... cosku ... 1 numara mutluluk :) masallah ... azcikta bana bulassin ... spor salonuna üyeligide bende bu aralar cok düsünüyorum ... arkadasim yalvariyor ... kayit olmam icin ... ama cekiniyorum ... orda en kilolu ben olcam diye ... hareketlerim pek estetik olmiyacak ... bu kesin ... alay ederler ... korkuyorum ... büyük bir bahane gibi kokuyor demi?
by Meltem

Terazi dedi ki...

Aynen Ömür, güzel bir duyguymuş!
İnşallah bundan sonra bol bol duyarız :)

Terazi dedi ki...

Meltem'cim, evet; bahane kokuyor :)

Bazen moralim bozuk olduğunda, özellikle de kilo savaşımda kendimi motive etmem gerektiğinde, kendime yeni kaldıraçlar bulurum ki kaldığım yerden başlayayım... Dün yaptıklarım da hep bu motivasyonumu yerden kaldırmak için yaptığım hamlelerdi :))

Sevgilerimle...