2 Aralık 2012 Pazar

İkinci bölüm başlıyor...

Cumartesi 1 Aralık idi ya, "tamam" dedim, "sabah tartılayım ve bismillah deyip başlayayım..."

Kahvaltı faslı tam planladığım gibi oldu ama öğle yemeği zamanı gelmeden su koyuverdim.

"No problem, 2 Aralık Pazar başlarım, hem evdeyim, uzun zaman ara verdikten sonra adaptasyon için de iyi olur evde olmam" dedim, saat 12.00'de başımın ağrımasını da bahane ederek, pazartesi gününe attım start verme işini ve oturdum bi güzel simitli, antakya'dan gelen ekşi yoğurtlu falan adam akıllı kahvaltı yaptım. Gerçi bu kahvaltıdan sonra başım daha çok ağrıdı ama olsun.

Gün içinde de aklıma ne geldiyse, canım ne çektiyse yedim. Az önce de kasede kalan son mısır patlaklarımı toplayıp tek tek, bu hesapsız gidişe noktayı koydum.

Çünkü yarından itibaren, 26 Mart'a kadar sürecek yolculuğumun 2. bölümü başlıyor.




not: vakit buldukça geriye dönük yazmaya ve buradaki yazıları gözden geçirip etiketlerini f alan düzenlemeye çalışacağım. hatta diğer "yolculuk notlarım" isimli blogdaki yazıları da biraz daha detaylandırmak ve sona yaklaşırken derleyip toplamak amacındayım... ipi göğüslemeye 4 ay kaldı, geride kalacak yazılar düzgün bir arşiv niteliğinde olsun istiyorum :)


2 yorum:

InceBelli dedi ki...

Hosgeldin ablacim.
Diyete baslamak icin hazir olmaktan da ote, baslamak icin imkaninin olmasi ne kadar da guzel bir seymis:(

Ben 10 araligi bekliyorum baslamak icin.

Hadi bakalim, insallah 3 aralik'da start'i tam yaparsin.
Butun detaylariyla, yazabilirsen, yolculuk notlarini yazmani dort gozle bekliyorum:)
Hosgeldiiiiiiiiiin:)

Terazi dedi ki...

Canım merhaba. Şu önümüzdeki 3 hafta, çok büyük bir program yok önümde; kesintisiz odaklanabilecegim yani... İlk 3 haftadan sonra ise daha kolay olacak, tecrübeyle sabit :) Sen de hayirlisiyla misafirlerini gonderince devam edersin, hem çok da bir şey kalmadı senin yolculuğunu tamamlamana; darısı bizlere olsun :)

Sevgilerimle