4 Ekim 2012 Perşembe

Karınca kararınca...

Ezgi'nin detoksunun da suyunu çıkardım :(

Böyle "çözücü" programları zırt pırt yapmak iyi değil biliyorum. Çünkü vücut artık alışıp, beklenen tepkiyi vermemeye başlıyor.

Midem de şaşırdı ve sapıttı zavallı; 3. mide ilacımı aldım az önce...

Üzgünüm midecim! Geçecek bu günler, inan... Hastayım da üzerine afiyet! Tüm gün yediğim dengesiz saatler ve birbiriyle alakasız öğünlerin üzerine akşam kurt gibiydim ve Allah ne verdiyse, neyse ki az az, yedim tamam... Boğazım yumuşasın diye yeşil çay yaptım hemen ve 1 tanecik masum cevizli sarma yedim, ona da tamam... Buraya kadar sorun yok diyelim! Tatlının üzerine yediğim şekerli zencefil kurularını soracak olursan, sırf boğazıma iyi gelsin diyeydi, evet biraz çok gitti farkında olmadan... Üzerine yediğim sarı leblebiler de kaynayan mideme iyi gelsin diye... Ha, geldi mi; gelmedi!

En iyisi, git yat! Oturdukça haneye zarar yazıyor...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok gecmis olsun....canim terazicim..... migde agrisi cok kötü....bilirim ..... yedigin ....atistirdigin müdet iyi gibi görünüyor .....ama sonra dahada kötü oluyor ..... yagli ve tatlidan uzak duracaksin ....ama bunu sende biliyorsundur ..... kendine iyi bak .... iyigeceler by Meltem

Terazi dedi ki...

Teşekkür ederim canım.

Bugün normal yeme düzenime tekrar geçtim ve şükür midem de düzeldi.

Sen de kendine iyi bak :)