27 Eylül 2012 Perşembe

Mola Günleri 2

Bugünü kişisel bakım günüm olarak ayırdım, öğleye kadar... Öğleden sonra yine enn eskilerden, ikinci ailem dediğim dostlarla buluşulacak, akşama da enn yeni arkadaşlarla yemek yenecek.

Fakat öğleden sonraki program, bizim dışımızdaki  bir gelişmeyle değişti. Bütün bir öğleden sonra yerine 1 saat sürdü buluşmamız. Oradan çıkınca da, bir gün sonrası için niyetlendiğim ziyaretimi yaptım; anneanneme gittim. "Yaşlılık zor" denir ya, gerçekten öyleymiş!

Bir hanım olarak iki akşam üst üste evde olmamak, üstelik "dışarıda ve tek başına" yemekte olmak, bizim aile yapımız için hiç uygun olmasa da; yine ev-eş-çocuklar ayarlandı... Akşam için Marina'da rezervasyon yapıldı ve en yeni arkadaşlarla, rüzgârlı bir İstanbul gecesinde, keyifli bir yemek yendi.

Ertesi sabah kalktığımda sesim çıkmıyordu!

* * *

45'ime üç kala, hayatımda iz bırakmış insanlarlayım iki gündür... Bilinçli olarak bir planlama yapmasam da akışın böyle olmasından memnunum. Gerçi iki kişi eksik kaldı; biri şehir dışında, diğeri yurt dışında olan... Keşke bilim kurgu filmlerindeki gibi "ışınlanma" mümkün olsa!


* * *

Adım Sayısı: 9.250 / 5.5 km

Hiç yorum yok: