18 Nisan 2012 Çarşamba

Değişim Günlüğüm / 24. Gün

En son kendimi zayıf hissettiğim (!) zamanlardan kalma, Mavi'den aldığım iki kot pantalonum var. Zayıf dediysem, 34/40 beden! Yıllardır gardrobun en ücra ve ulaşılmaz  köşelerinde umutsuzca bekler, durur. Gün gelecek, tekrar giyeceğim diye ne atabildim ne satabildim!

Geçen gün yazlık kışlık ayırırken, o pantalonları da meydana çıkardım. Yakında sıra gelir ve giyerim dedim. Fakat o günün bu kadar çabuk geleceğini bilmedim :)

Dün işten gelince, geçen sene yurtdışından aldığım, etiketi daha üzerinde kapri ince kot pantalona gözüm ilişti. Korkarak giydim, rahat rahat oldu; yüzümde bir gülümseme... Sonra "şu kotları da deneyeyim" dedim, umutsuzca... Onlar da oldu! İnanamadım.

Attığım sessiz sevinç çığlığımı benden başka duyan olmadı...

Bu hazzı hangi kurabiye, pasta, çörek, börek, dondurma verebilir?

Kaç gündür duyduğum hoş sözler, hangi yemeğe değişilir?

4 yorum:

Aysel dedi ki...

Tebrikler...
Eski kıyafetler olunca yenisini almaktan çok daha fazla mutluluk veriyor insana değil mi?

Kendi düzenini oluşturmana sevindim. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Ben bebek adımlarıyla ilerlediğimde kilo verebiliyorum, sen de kendi tarzında yola devam ediyorsun. Önemli olan nasıl kilo verdiğimiz değil sonuca ne kadar ulaşabildiğimiz. Devamını da dilerim...

Terazi dedi ki...

Evet, gerçekten de öyle Aysel'cim...

Dolapta yıllardır sıralarının gelmesini bekleyen kıyafetlerin, bir bir olmasının verdiği keyif yana; artık bollaşan kıyafetleri torbalara doldurup veda etmek de bir o kadar keyifli :)

Mesela bugün yine yıllar önce kaldırıp, kılıfladığım 46 beden döpiyesimi denedim; yarınki törende giymek için... Oldu!

:)

Adsız dedi ki...

Merhabalar online kilo programına katılmak istiyorum banada yardımcı olurmusun?
Halil Karguluya katılmak istiyorum bilgin var mı?
Tebrikler.
Sinem

Terazi dedi ki...

Merhaba Sinem,

Teşekkür ederim öncelikle... Fakat sanırım yanlış bir algı oluşmuş. Ben herhangi bir online kilo programına dahil değilim ve öyle bir sistemin varlığından da haberim yok açıkçası. İsmi geçen şahsı da ilk defa senden duydum.

Beni bir doktor takip ediyor. Kendisi yurtdışında yaşıyor. Bu sebeple iletişimimiz mail ile gerçekleşmekte ama "online kilo programı" diye bir şey yok.

İstediğin desteği, doğru adreste bulman dileğiyle...

Sevgiler